Hvor blir det av hobbylysten?

50258-100

Jeg tror jeg blir smårar! I mange dager nå har jeg bare gått rundt og surret og ikke funnet hverken roen eller lysten til å gjøre no håndarbeid! Har fått strikket litt, men det er jaggu ikke mye! Er ikka bra å ha for mange planer tror nå jeg! Hodet mitt er så fult av ting jeg bør,har lyst å gjøre,brenner for å gjøre og har ikke råd til å gjøre. Tror jeg skal legge hode på is nå! hehe!

Ullbuksen vokser ikke og jag kan ikke forstå at en fem åring er så lang i bena som 50 cm,min blir 44,med brettoppkant på 6 cm. Har regnet meg til at det til en 5- åring vil benlengden ca være 39 cm. Blir GAL!

Men det er vel en anne grunn for at jeg ikke får gjort noe. Jeg skal begynne å jobbe i en blomsterbutikk her i Bodø og jeg er så spent! Er min første orntlige jobb på MANGE år,selv om dette er en slags praksis/arb.trenig så er det da en jobb som krever noe av meg. Får vel ikke binde og sette opp så mye oppsatser til å begynne med,men jeg lærer det kanskje etter hvert. Er så spent! Holder på å finne ut hva jeg skal bli når jeg blir stor, så dette er første ledd,så får vi se!

Håper strikkelysten og hobbylysten kommer til bake snart.

God helg til mine lesere!

2 kommentarer

Siv Håkonsen

20.des.2006 kl.13:10

Ja no har eg vært og titta på sia di. Og eg må jo bære få sei at du e kjæmpeflenk. Det som du har laga står det prestisje av. Fortsett sånn. Det va utruli mye arti. God jul te deg!

Margot-tante

20.des.2006 kl.13:54

Gurimalla kor mykje fint du ha laga,og så ha du jo laga så fin ei nettsia.Ska sei du ha arbeidd både jevnt og trutt.Du e jo reine kunstnern.E før min del lika de der gnoman,de va så arti.Så du må bærre fortsett.Førresten:heita sjefen din Jorid?I så fall må du hels ho frå meg.Ha ei god jul!

Skriv en ny kommentar

hits